Nyårsafton

Har varit helt inställd på att jag ska ha min mens senast imorgon, då min cykel ligger på 30 dagar. Vilket innebär att min mens borde komma 4 veckor efter förra cykelns första dag.
 
Har under veckan märkt flera gravidsymtom, framförallt försenad mens. Det jag tyckt varit jobbigt denna månaden är att jag inte alls haft koll vilken dag min ägglossning faktiskt skedde. De stickor jag testade visade en stegring neråt, vilket fick mig tro att jag hade min ÄL några dagar innan beräknad dag.
 
Av ren nyfikenhet gick jag in på en ÄL-kalender nyligen för att försöka lista ut när det skedde. Trög som jag är har jag ju räknat helt fel denna cykeln. Räknar man 30 dagar fram från den 4/12 (första mens dagen denna månad) så är min mens beräknad på söndag. Vilket betyder att jag bara är på dag 28 idag...
 
Jag köpte en digitaltest idag från Clear Blue, tänkte prova nu i helgen. Men nu kände jag mig inte alls lika säker eller ivrig för att prova. De symtomen jag har är:
 
* Försenad mens (eller kanske inte då)
* Illamående
* Molande värk i magen morgon och kväll (precis som mensvärk, börjar dock avta liiite)
* Utmattad/trött (orkade knappt stå rakt i duschen igår)
* Ont i brösten och framförallt i bröstvårtorna
* Kissar konstant
 
Självklart hoppas jag, jag hoppas så jag spricker!! Och jag vet hur besviken jag kommer bli ifall mensen faktiskt dyker upp till helgen..Men jag får inte ihop det med ÄL-testerna. Ska jag ha mens i helgen så borde ÄL skett för 2 helger sen, men det visade ju en stegring neråt på testerna på fredagen redan. Det fick mig att tro att det hände före torsdagen. Åh jag blir fan tokig!
 
Och det enda sättet att få ett svar, är genom att ta ett test. Hur svårt kan det vara? Jag är livrädd för resultatet så jag skjuter bara på det och vill inte veta.
 
Jag är så glad att det är nyårsafton idag så jag slipper tänka på det! Ikväll ska jag fira med min kärlek och mina bäsa vänner, det kommer nog bli bra! :)
 
Jag önskar er alla en fin kväll och ett gott nytt år! Hoppas 2016 blir både mitt och ditt år <3
 
All kärlek
-J