Sommar

...åh ljuva sommar ☀️
haha, börjar uttrycka mig som min mamma nu...

Den här sommaren ser jag fram emot. Inte för att jag har så mycket planerat mer än att jobba, men det ska bli så skönt att bara få sommarlov. Jag har bara ett år kvar av mina studier sen, så det känns verkligen extra speciellt att gå på sommarlov denna gången :) Jag har några veckor semester....som är helt oplanerade. Hur skönt är inte det?!

Men jag sitter inte här för att beskriva hur glad jag är över sommarlov, det antar jag väl att de flesta är. Jag tänkte berätta om vårt läkarbesök på gynekologmottagningen! Jag var verkligen riktigt nervös hela den veckan, och riktigt dålig i magen. Men nu i efterhand, men resultaten i våra händer, så känner jag mig väldigt glad och lite lättad. Våra värden och resultat såg bra ut (framför allt mina). Min sambos resultat dock var inte riktigt okej, vilket har en väldigt logisk förklaring. Han har en kronisk sjukdom och äter starka mediciner, varav en utav dessa försämrar hans kvalité och rörlighet. Läkaren tyckte han skulle sluta med dom, och så får vi komma tillbaka i höst och lämna nya prover. Känslan säger att det är hans medicin, men det kan lika gärna inte vara dom. Så nu är det verkligen sommarlov för oss!! Ska inte ägna en tanke åt det och bara njuta tills skolan börjar och hösten kommer :)

Och om ni nu då undrar "varför ni inte kollat upp det här innan ni började försöka för 2 år sen, så hade ni sluppit den här skiten?!" För när hans läkare säger att sjukdomen eller medicinen inte ska vara några problem, då litade vi såklart på honom. Så det hade kanske inte skadat att forska lite själv också. Men det är smart att vara efterklok. Jag tror ändå på ödet, och det mest positiva som kommit ut ur denna resa (kallar inte ens det för helvete längre) det är att jag mest troligtvis kommer hinna gå färdigt min utbildning och det är helt plötsligt mycket viktigare för mig ☺️

Så ligger det till :) Nu som sagt -> SOMMARLOV ☀️🍾❤️