Boken om mig

I ett försök att förklara mig som person, utan att spräcka min anonymitet.
Att vara ofriviligt barnlös ser vi inte som en skam, men ändå något väldigt privat.
 
Jag är
★ 25 år
★ Bor i hus på gigantisk tomt, på landet, i Småland (kossorna är våra grannar)
★ Platina blond, klippte av mitt långa hår 2016, så nöjd
★ 167 lång och formad som en "Kardahsian" (strålar en inre Khloe som min syster säger)
★ Lärarstudent - tar examen Juni 2017
★ Har en bebis i form av en skogskatt som fyller 3 år snart!
 
Träffade kärleken julen 2009 genom gemensamma vänner, på en fest såklart. Han var modig och frågade om mitt nummer. Träffades ofta i en intensiv period och erkände oss tokkära våren 2010. Då jag endast var 19 år, han 21, räknar jag min sambo som min ungdomskärlek. Vi flyttade ihop 2013 i hans lägenhet. Köpte hus i början av 2014 och förlovade oss på stranden på västkusten, sommaren 2014. 
 
Kände mig en aning förvirrad under 2010 och något saknades i mitt liv. Bestämde mig för att testa arbeta som Au pair i Usa, vilket jag gjorde under ett års tid från 2011-2012. Under tiden jag var borta tog vi ett uppehåll, vilket gick sådär då vi blev ännu mer kära under tiden jag var borta. Kan ni tänka er hu fantastiskt det var att komma hem igen!! Men, det bästa året i mitt liv och det bästa jag varit med om.
 
Jag älskar 

★ Inreding - vårt hem är svart/vitt med mycket guld detaljer. Nu inför våren drar jag till med puderrosa, dimgrönt och ljusgrått. Är tokig i vaser, bästa perioden kommer nu då Cooee vasen och Klong vasen fylls med tulpaner!

★ Smink - favorit är målade läppar, älskar mörka färger. Highlighter tokig!

★ Galen i väskor - vägrar plagiat!

★ Musik gör mig lycklig, jag fungerar med allt, men Beyonce lär altid stå som hög favorit.

★ Baka är min passion, dock farligt för mig att ha frysen fylld med godsaker, därför bakas det inte ofta.

★ Njuter av att titta på youtubeklipp, framförallt sminkvideos.

★Kommer alltid ha svårt att välja en favorit film, det finns för många!

Jag erkänner mig själv som

★ Ett kontroll freak, måste ha kontroll över situationer och planerar som en tok!

★ Känner ingen som är känslig som jag är. Här släpps tårrar flera gånger i veckan.

★ Lätt retlig, blir arg snabbt...men, det går över på 5 sekunder, långsint var inte namnet här!

★ Jag är lat, jag erkänner. Sova är det bästa jag vet.

★ Sätter ofta andras behov före mina egna, kan också vara negativt då man ibland måste tänka på sig själv före andra, det har jag problem med....jag är så snäll jag.

★ PEDANT, ORGANISERAD. Soffkuddarna ska ligga på ett visst sätt, fjärkontrollerna ska ligga i storleksordning. Böcker ställs efter storleksordning, kryddor ställs i bokstavsrang, kläder i garderoben färgkordineras!

Jag älskar mitt liv, och alla som finns i mitt liv. Men jag är ganska trött på det. Att vara lat och sova länge känns som ett avslutat kapitel, jag måste börja på en ny bok och ändra på den där biten. Jag vill ha en värdig anledning till att behöva aktivera mig. Jag har inga tjejkompisar som står mig nära som jag kan gå ut och"umgås med, middag och drinkar på stan, en spontan utekväll. Det slutar alltid med att jag går ut med min sambo och hans vänner, som jag förövrigt går sjukt bra ihop med! Men det får mig att tröttna på partylivet, jag har festat färdigt. Mina närmsta tjejer är alla småbarns föräldrar, gör inte alls situationen jobbigare...nejdå.

Nu är det den efterlängtade bebisen som står i fokus. Älskar barn, att uppfostra barn, utveckla barn och framförallt umgås med barn. Jag är den mest barnkära av oss alla. Min dröm är att få bli mamma, att se min älskade sambo i en föräldraroll, som han ofta pratar om. Så redo som jag känner mig nu, har jag nog aldrig varit. Och vem vet, efter att bli en inbiten morsa i föräldalivet, kanske de här punkterna ser annorlunda ut....

Långt inlägg, men personligen tycker jag det är kul att få veta lite om de jag läser om :)

Enjoy ❥